DomDesign sisustussuunnittelu Tampereella

Mikäli et ehdi suunnitella unelmiesi kotia tai haluat välttyä virhehankinnoilta ja lisäkustannuksilta, käänny sisustussuunnittelussa ammattilaisen puoleen. DomDesign löytää juuri sinulle sopivimmat ratkaisut ja oikeat sisustuselementit ja materiaalit, joiden avulla kotiisi luodaan toivottua tunnelmaa. Varaa ilmainen ensimmäinen tapaaminen esim. kotiisi, niin keskustelemme yhdessä toimeksiannon sisällöstä.

Jos olet suunnittelemassa uudisrakennusta tai remonttia Tampereen tai Pirkanmaan alueella, ota sisustussuunnittelijaan yhteyttä ajoissa, niin kaikki toiveesi on helpompi toteuttaa. Esimerkiksi, mikäli olet kiinnostunut rakenteilla olevan omakotitalon sisustussuunnittelusta, ota yhteyttä mielellään heti pohjapiirustusten valmistuessa. Tällöin voidaan vielä puuttua rakenteellisiin asioihin sekä vaikuttaa esim. pistokkeiden ja valaisinten paikkoihin. Muista että, suunnitteluvaiheessa muutosten tekeminen on vielä huomattavasti helpompaa sekä edullisempaa kuin toteutusvaiheessa.

Toimeksianto räätälöidään tarpeidesi mukaan ja siihen voidaan sisällyttää mm. pintamateriaali-, kiintokaluste- ja valaistussuunnittelua sekä irtokaluste- ja tekstiilisuunnittelua. Suunnitelmia voidaan toteuttaa myös vähitelleen, esimerkiksi uudiskohteen rakennusprojektin tai remonttiprojektin edetessä.

Sisustussuunnitteluprojektin kulku ja hinnoittelu

Sisustussuunnitteluprojekti voi koostua seuraavista asioista erikseen tai kokonaisvaltaisena projektina:

 • väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
  materiaalien valinta mm. lattioihin, seiniin ja kattoihin
 • kalustesuunnittelu
  kiinto- ja irtokalusteiden valinta ja niiden sijoittelu, säilytysjärjestelmät
 • tekstiilisuunnittelu
  mm. matot, verhot, huonekalumateriaalit, vuode – ja pientekstiilit
 • valaistussuunnittelu
  valaisinten valinta sekä niiden sijoittelu. Laajempi, itse sähköistykseen liittyvä, valaistussuunnittelu toteutetaan sähköalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä.
 • keittiösuunnittelu
  toiminnat, koneet, pintamateriaalit
 • kosteat tilat
  WC, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone
 • asunnon stailaus
 • Stailaamme koteja myyntikuntoon! Pienellä investoinnilla asunnon myyntistailaukseen, voi olla ratkaisevakin merkitys sen oikean ostajan löytämisessä. Stailauksella pyritään saamaan asunnosta mahdollisimman siisti, raikas ja neutraali yleisilme joka vetoaa mahdollisimman moneen ostaja ehdokkaaseen luomalla heille positiivisia mielikuvia asunnon tunnelmasta. Myyntistailauksessa pyritään saamaan asunnosta sen parhaat puolet ja mahdollisuudet esille sekä tehdä tilasta mahdollisimman helposti hahmotettavan. Myyntistailaus tehdään pääosin asunnossa olevaa sisustusta hyödyntäen/ylimääräisen tavaran karsien sekä täydentäen sitä DomDesignin omilla tekstiileillä, piensisustus esineillä sekä mm. viherkasveilla ja kukilla. Vastavalmistuneet/tyhjät asunnot on mahdollista stailata lainakalusteilla. DomDesign järjestää tarvittaessa myös myyntikuvauksen stailauksen yhteydessä.  DomDesign toimii yhteistyössä niin yksityisten asunnon myyjien kuin rakennusliikkeiden ja kiinteistövälittäjien kanssa. Hinta alk. 200 euroa, pyydä tarjous! 
 • konsultaatiokäynti
  sisältää 2,5h suunnittelua paikan päällä kohteessa tai tarvittaessa vaikkapa sisustus-, laatta-, valaistus tai tekstiilimyymälässä. 
  Hinta 125  euroa (sis.alv.24{9277b886603ec7f2dcab43b6fb1b6f1395e94d7f77bb35d8d376679973382e3b}) (+ mahdollinen kilometrikorvaus, mikäli kohde sijaitsee yli 40km Nokialta.) PS. Kun listaat toiveesi etukäteen, pystyn valmistautumaan käyntiin paremmin jolloin saadaan konsultaatiosta maximi tehokkuus irti ja siitä on silloin sinulle enemmän hyötyä. Kahdessa ja puolessa tunnissa ehtii tekemään yllättävän paljon koska sinä ainaka asiakkaalla on mahdollisuus ottaa täysillä ilo irti suunnittelijan ammattitaidosta. Mikäli haluat jälkikäteen myös kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista, veloitamme konsultaatiosta yht.200 euroa (sis.alv.).

Uudiskohteen suunnittelupaketista lasken mielellään urakkahinnan. Saat tarkemman tarjouksen uudiskohteesi suunnittelusta lähettämällä pohjakuvan ja muuta infoa projektistasi osoitteeseen: katja.pohjasmaki@gmail.com

Remonttikohteista annan kirjallisen tarjouksen vasta ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen. Ota yhteyttä kartoitustapaamisen sopimiseksi esim. soittamalla 040-5688920 tai s-postilla.

Sisustussuunnitteluprojekti alkaa asiakkaan yhteydenoton jälkeen konsultaatiokäynnillä jonka aikana tutustutaan asiakkaan toiveisiin, tarpeisiin, budjettiin ja aikatauluun, sovitaan projektin sisällöstä ja sen laajuudesta ja annetaan sisustussuunnittelutyön karkea hinta-arvio. Varsinainen kirjallinen tarjous lähetetään asiakkaalle sähköpostilla myöhemmin.

Kokonaissuunnitelman hinta määräytyy projektin laajuuden mukaan. Sisustussuunnitteluprojektin laajuus voi vaihdella kevyestä ”stailauksesta” esim. asunnon myyntiä tai vaikkapa juhlia varten (tekstiilit, pinnat, kalusteet ja valaistus), kokonaisvaltaiseen omakotitalo suunnitteluun. Mikäli työn rajaus on selkeä, voidaan projektille sopia möys kiinteä urakkahinta.

Sisustussuunnitelmani sisällyttävät mm. pohjakuvat joista ilmenee mm. suunniteltu kalustesijoittelu sekä valaistuksen paikat, tilakohtaiset huonekortit joissa on tiedot käytetyistä materiaaleista, tuotteiden ostopaikka- ja hintatiedot sekä tarvittaessa tuotteiden tarjouspyynnöt sekä tilakotaiset ”moodboard” taulut joista saat esimakua mm. suunnittelman tyyli/sävymaailmasta. Mikäli tarvitset edellä mainittujen materiaalien lisäksi myös havainnollistavat 3-D kuvat, nekin on toki mahdollista tilata lisämaksusta. Saat myös tarvittaessa vinkkejä pätevistä suunnitelman toteuttajista.

DomDesign toimii Tampereella sekä koko Pirkanmaan alueella.

Yhteistyössä:

Puustelli Pukkila Winled Stark