DomDesign sisustussuunnittelu Tampereella

Sisustussuunnittelussa esteettisyys, harmonisuus, tasapainoisuus, toimivuus ja kestävyys ovat DomDesignin toiminnan avainsanoja. Viihtyisä ja toimiva ympäristö kohentaa mielialaa ja parantaa elämänlaatua!

Mikäli et ehdi suunnitella unelmiesi kotia tai haluat välttyä virhehankinnoilta ja lisäkustannuksilta, käänny sisustussuunnittelussa ammattilaisen puoleen. DomDesign löytää juuri sinulle sopivimmat ratkaisut ja oikeat sisustuselementit, joiden avulla kotiisi tai työpaikallesi luodaan toivottua tunnelmaa. Varaa ilmainen ensimmäinen tapaaminen esim. kotiisi, niin keskustelemme yhdessä toimeksiannon sisällöstä.

Jos olet suunnittelemassa uudisrakennusta tai remonttia Tampereen tai Pirkanmaan alueella, ota sisustussuunnittelijaan yhteyttä ajoissa, niin kaikki toiveesi on helpompi toteuttaa. Esimerkiksi, mikäli olet kiinnostunut rakenteilla olevan omakotitalon sisustussuunnittelusta, ota yhteyttä mielellään heti pohjapiirustusten valmistuessa. Tällöin voidaan vielä puuttua rakenteellisiin asioihin sekä vaikuttaa esim. pistokkeiden ja valaisinten paikkoihin. Toimeksianto räätälöidään tarpeidesi mukaan ja siihen voidaan sisällyttää mm. pintamateriaali-, kiintokaluste- ja valaistussuunnittelua sekä irtokaluste- ja tekstiilisuunnittelua.

Sisustussuunnitteluprojektin kulku ja hinnoittelu

Sisustussuunnitteluprojekti voi koostua seuraavista asioista erikseen tai kokonaisvaltaisena projektina:

 • väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
  materiaalien valinta mm. lattioihin, seiniin ja kattoihin
 • kalustesuunnittelu
  kiinto- ja irtokalusteiden valinta ja niiden sijoittelu, säilytysjärjestelmät
 • tekstiilisuunnittelu
  mm. matot, verhot, huonekalumateriaalit, vuode – ja pientekstiilit
 • valaistussuunnittelu
  valaisinten valinta sekä niiden sijoittelu
 • keittiösuunnittelu
  toiminnat, koneet, pintamateriaalit
 • kosteat tilat
  WC, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone
 • sisustus- ja stailausneuvonta
  esim.asunnon myyntistailaus
 • konsultaatiokäynti
  sisältää n. 2h suunnittelua paikan päällä kohteessa tai tarvittaessa vaikkapa sisustus-, laatta-, valaistus tai tekstiilimyymälässä. 
  Hinta 125 euroa (sis.alv.24%). PS. Kun listaat toiveesi etukäteen, pystyn valmistautumaan käyntiin paremmin ja siitä on sinulle enemmän hyötyä. Mikäli haluat jälkikäteen myös kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista, veloitamme konsultaatiosta yht.200 euroa (sis.alv.)
 • Yhden huoneen suunnitelma (esim. lastenhuone tai vanhempien makuuhuone) Hinta n. 250 euroa (sis. alv. 24%).

Sisustussuunnitteluprojekti alkaa asiakkaan yhteydenoton jälkeen konsultaatiokäynnillä, jonka aikana tutustutaan asiakkaan toiveisiin, tarpeisiin, budjettiin ja aikatauluun, sovitaan projektin sisällöstä ja sen laajuudesta ja annetaan sisustussuunnittelutyön karkea hinta-arvio. Varsinainen kirjallinen tarjous lähetetään asiakkaalle sähköpostilla myöhemmin.

Kokonaissuunnitelman hinta määräytyy projektin laajuuden mukaan. Sisustussuunnitteluprojektin laajuus voi vaihdella kevyestä ”stailauksesta” esim. asunnon myyntiä tai juhlia varten (tekstiilit, pinnat, kalusteet ja valaistus), kokonaisvaltaiseen omakotitalo suunnitteluun. Sisustussuunnitelmani sisällyttävät mm. pohjakuvat, materiaalikansion hankinta paikkoineen, sekä tarvittaessa tuotteiden tarjouspyynnöt. Kauttani saat myös tarvittaessa vinkkejä pätevistä suunnitelman toteuttajista. Tarvittaessa olen myös itse toteutuksen ohjeistuksessa ja seurannassa mukana.

DomDesign toimii Tampereella sekä koko Pirkanmaan alueella.