Sisustussuunnittelija Katja Pohjasmäki

Olen DomDesignin sisustussuunnittelija. Toimin nykyään yrityksessäni Tampereella täysipäiväisenä sisustussuunnittelijana, joka on minun pitkäaikainen unelma-ammattini. Koulutuksen alalle olen saanut Tampereen ammattikorkeakoulusta (Sisustussuunnittelija, TAMK). Persoonana olen toisaalta värikäs ja temperamenttinen heittäytyjä, ja toisaalta herkkä esteetikko.

Sisustussuunnittelijan lähtökohtana on aina asiakkaan tyyli, tarpeet, toiveet sekä resurssit. Suunnittelutyöni tavoitteena on tehdä rohkeasti käyttäjänsä näköisiä, uniikkeja ja toimivia tiloja. Mielestäni vain kauniisti sisustettu tila ilman sitä jotakin persoonallista, eli kodin sielua, on kuin tyhjä paperi. Tilan käyttötarkoitus, toiminnallisuus ja yhtenäinen ilme ovat myös ensisijaisen tärkeitä seikkoja.

Tartun jokaiseen projektiin, sen laajuudesta tai tyylistä riippumatta, ennakkoluulottomasti ja täydellä mielenkiinnolla. Minulle jokainen asiakas ja projekti ovat yhtä tärkeitä, oli kyseessä kevyt konsultaatio tai kokonaisen uuden omakotitalon sisustussuunnittelijana toimiminen. Toimin Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Palkitsevinta tässä työssä sisustussuunnittelijana on nähdä onnistunut lopputulos, joka on täyttänyt asiakkaan toiveet miellyttävällä tavalla ja johon olemme yhdessä tyytyväisiä!

Sisustussuunnittelija Katja Pohjasmäki

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Varaa ilmainen ensimmäinen tapaaminen esim. kotiisi, niin keskustelemme yhdessä toimeksiannon sisällöstä.